ساعت شروع به کار بانکها در روز پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ را در این خبر بخوانید.
به گزارش صدای بورس،علاءالدین رفیعزاده رئیس سازمان امور اداری و استخدامی با اشاره به جزئیات بازگشت ساعت کاری ادارات، مدارس و بانک ها به حالت قبل از اول مهر، ساعت آغاز به کار بانکها از ابتدای مهرماه را ساعت ۷:۳۰ اعلام کرد.
رفیعزاده، برنامه آغاز به کار بانکها از ابتدای مهرماه را ساعت ۷:۳۰ اعلام کرد و گفت که حضور کارمندان بانکها نیم ساعت زودتر از آغاز به کار شعب و دفاتر الزامی است.
با نزدیکشدن به آغاز مهرماه، کانون بانکها و مؤسسات اعتباری خصوصی ساعات کاری جدید شعب سراسر کشور را اعلام کرد؛ تصمیمی که بهطور مستقیم بر برنامه مشتریان و کارکنان بانکی اثر خواهد گذاشت.
کانون بانکها و موسسات اعتباری خصوصی طی بخشنامهای به مدیران عامل بانکها اعلام کرد، طبق مصوبه هیئت وزیران، زمان پذیرش مشتریان و مراجعان در شعب بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی و ستاد اداری آنها از تاریخ ۱ مهر ۱۴۰۴ از ساعت ۷:۳۰ آغاز می گردد و پایان آن براساس مجموع ساعت کاری مجاز توسط هیات مدیره هر بانک و موسسه اعتباری خواهد بود. با این توضیح که در روزهای پنج شنبه هر هفته ساعت پایانی برای پذیرش مشتریان ۱۲:۳۰ تعیین شود.
صنعت سرمایهگذاری در ایران طی سالهای اخیر با تحولات گستردهای روبهرو بوده و شرکتهای فعال در این حوزه، نقش مهمی در هدایت منابع مالی به بخشهای مولد اقتصاد ایفا میکنند.
نظر شما